-16j

Beursfuif: Wallstreet Edition

11 maart 2016 - 21u00

Op 11 maart zijn we weer toe aan één van onze favoriete events van het jaar ... BEURSFUIF! Deze keer presenteren we ze dan ook als 'Wallstreet Edition' met tal van extra's!
______________________________________________
DJ's
Tous Les Deux
MNM // ROUTE DU SOLEIL // ELEMENTS FESTIVAL
Chillz & Thrillz
RESIDENT // GHECKO'S NYE // SUMMER'S END
Kleinen Dirk
RESIDENT // GHECKO'S NYE // 100-DAGEN SGW
LeBass
LEMON BAR NYE 2016 // BLACK OUT // 100-DAGEN SGW
______________________________________________
Gratis inkom & beurzige prijzen !

Geplaatst in Fuif, -16j, 16+

Autovrije zondag

18 september 2016 - 13u30
Default Calendar Image

Autovrije zondag in het centrum van Wetteren!

Zondag 18 september 2016, 13u30 tot 18u00

 

Fietsersbond Wetteren, Natuurpunt Scheldeland en een bonte verzameling Wetterse verenigingen, organisaties en gemeentelijke diensten nodigen iedereen uit om op zondag 18 september naar Wetteren-centrum te komen, om te genieten van een autovrije namiddag vol activiteiten!

 

Natuurpunt zal aandacht schenken aan ‘natuur in de stad’ en ‘natuur in de tuin’. Er zijn korte rondleidingen en kinderen kunnen knutselen, ontdekken en spelen.

De Fietsersbond zal een infostand organiseren over de provinciale fietssnelwegen: vlotte en veilige fietsverbindingen naar het werk of de school!

 

Veel te beleven!

Een breed scala aan gemeentelijke diensten, verenigingen en organisaties stellen hun werking voor en bieden activiteiten aan! Een heuse fietsenmarkt en fietsrepaircafé, verkoop van tweedehandsfietsen, dansdemonstraties, spel en sport, straatanimatie, muziek…het is er allemaal! Er is rommelmarkt op de Zeshoek én het heemkundig museum is open.

 

Samen maken we er een veelzijdig evenement van, voor alle Wetteraars én bezoekers van onze gemeente. Natuurlijk willen we ook het gebruik van de fiets aanmoedigen en aantonen dat een dagje zonder auto heel aangenaam is!

 

Waar?

De autovrije zondag vindt plaats in het centrum: Stationsstraat,  Florimond Leirensstraat, Markt, Kerkstraat, Zeshoekplein en Hekkerstraat. Ook de stadstuin en dekenijtuin zijn open.

En ook de jeugdraad zal aanwezig zijn met een reparicafé en 2de hands-fietsenverkoop.

Meer info?

Een volledig overzicht van wat er te beleven is vind je hier: www.natuurpuntscheldeland.be/WetterenAutovrij.php

http://www.fietsersbond.be/wetteren-autovrij-2016

 

Geplaatst in -6j, -10j, -12j, -14j, -16j, 16+, Infosessies