Jobstudentenbeurs

Geplaatst in 16+, Infosessies
Date: 13 april 2016
Time: 19u00 - 21u00
Organiser: ACV - JOC Exixion

 

De jobstudentenkaravaan

 

Zijn de tickets voor Werchter weeral wat duurder? Kost liften door India meer dan gedacht? Ben je op zoek naar een vakantiejob maar weet je niet goed waar te zoeken? De oplossing is nabij! De jobstudentenkaravaan van ACV Enter komt naar je toe! Op de jobstudentenbeurzen kan je niet alleen de ideale vakantiejob vinden, je komt er ook te weten hoeveel je nu precies mag verdienen om je kindergeld te behouden, en hoe het zit met belastingen. Kom dus zeker eens langs als we in de buurt zijn.

Enter, de studentenafdeling van het ACV, zoekt in april de studerende jongere op. In minder dan twee weken tijd houdt de jobstudentenkaravaan op maar liefst 16 plaatsen in de regio halt.
Jongeren kunnen er terecht om hun ideale vakantiejob te vinden. Je krijgt uiteraard ook alle informatie over hoeveel je nu precies mag verdienen om het kindergeld te behouden en hoe het zit met de belastingen.

Ben je op zoek naar een studentenjob? Kom dan langs op de jobstudentenbeurs die plaatsvindt op woensdag 13 april van 19u tot 21u in JOC Exixion te Wetteren.

Info of vragen? 

Neem contact met Joke Vermeersch van ACV-jongeren - e-mail: j.vermeersch@acv-csc.be- tel. 09 265 43 93